Πρόγραμμα διδασκαλίας Λάρισα 2017-11-14T18:39:34+00:00

Πρόγραμμα διδασκαλίας Λάρισας

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μαθήματα με δωρεάν συμμετοχή για το κοινό!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το Πρόγραμμα και να δηλώσουν συμμετοχή εδώ:
https://www.eventora.com/en/Organizer/tts
τσεκάροντας ότι το μάθημα είναι για την πόλη σας.

Το πρόγραμμα και τα τμήματα για τον μήνα Οκτώβριο στην πόλη της Λάρισας είναι:

WordPress: Introduction to Content Management
Το σεμινάριο έχει ως στόχο να μάθει στους συμμετέχοντες πώς μπορούν να δημιουργήσουν με ευκολία αλλά και αποτελεσματικότητα περιεχόμενο, στην πλατφόρμα του WordPress, να οργανώσουν το σκελετό του site τους, να διαμορφώνουν και να προσαρμόζουν περιεχόμενο ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Τμήματα:

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου

HTML5 for Beginners.

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία μιας ιστοσελίδας και πώς την κατασκευάζουμε με τη χρήση κώδικα HTML; Μερικά από τα ερωτήματα που θα απαντήσουμε αρχικά σε αυτό το Course. Εδώ θα βάλουμε μαζί τις βάσεις, για να γίνετε ένας σωστός front-end developer και να δημιουργήστε τη δική σας ιστοσελίδα!

Τμήματα:
Πέμπτη, 9, 16 Νοεμβρίου

Learn how to Code without computer

Πίσω από κάθε αλληλεπίδραση ανάμεσα σε ανθρώπους και υπολογιστές υπάρχει ένας κώδικας. Ο προγραμματισμός είναι παντού και είναι καθοριστικός για την κατανόηση ενός υπερ-συνδεδεμένου κόσμου. Όταν κάποιος αποκτά βασικές γνώσεις προγραμματισμού, όχι μόνο διευρύνει τις δυνατότητες που του παρέχει η τεχνολογία αλλά και αρχίζει να σκέφτεται πιο μεθοδικά για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων.

Τμήματα:

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου

Social Media: How to use your personal Social Media

Το Facebook  πλέον έχει εξελιχτεί στo νούμερο ένα μέσο επικοινωνίας με φίλους και οικογένεια και συμβάλλει στην διατήρηση μιας καθημερινής επαφής παρά την φυσική απόσταση. Προσωπικά στοιχεία, σημαντικές προσωπικές στιγμές, φωτογραφίες ακόμα και πράγματα που μας αρέσουν, όλα υπάρχουν στα προφίλ μας στα κοινωνικά δίκτυα. Εάν μέχρι τώρα δεν είχατε κάποιο προφιλ online ή δεν είστε σίγουροι αν το χρησιμοποιείτε με τον πιο σωστό τρόπο, αυτό το σεμινάριο είναι το κατάλληλο για εσάς.

Τμήματα:

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου

Τα μαθήματα γίνονται στο:

Κούμα 29
41222 Λάρισα

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή με το email σας και ενημερωθείτε για το επόμενο διαθέσιμο σεμινάριο!