Πρόγραμμα διδασκαλίας Τήνου 2017-10-09T13:09:06+00:00

Πρόγραμμα διδασκαλίας Τήνου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μαθήματα με δωρεάν συμμετοχή για το κοινό!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το Πρόγραμμα και να δηλώσουν συμμετοχή εδώ:
https://www.eventora.com/en/Organizer/tts
τσεκάροντας ότι το μάθημα είναι για την πόλη σας.

Εγγραφές μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά από τους παρακάτω συνδέσμους ή επικοινωνώντας με τον κόμβος πληροφορική τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Το πρόγραμμα και τα τμήματα για τον μήνα Οκτώβριο στο νησί της Τήνου είναι:

Learn how to Code without computer

Πίσω από κάθε αλληλεπίδραση ανάμεσα σε ανθρώπους και υπολογιστές υπάρχει ένας κώδικας. Ο προγραμματισμός είναι παντού και είναι καθοριστικός για την κατανόηση ενός υπερ-συνδεδεμένου κόσμου. Όταν κάποιος αποκτά βασικές γνώσεις προγραμματισμού, όχι μόνο διευρύνει τις δυνατότητες που του παρέχει η τεχνολογία αλλά και αρχίζει να σκέφτεται πιο μεθοδικά για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων.

Τμήματα: Σάββατο, 14 Οκτωβρίου

WordPress: Introduction to Content Management
Το σεμινάριο έχει ως στόχο να μάθει στους συμμετέχοντες πώς μπορούν να δημιουργήσουν με ευκολία αλλά και αποτελεσματικότητα περιεχόμενο, στην πλατφόρμα του WordPress, να οργανώσουν το σκελετό του site τους, να διαμορφώνουν και να προσαρμόζουν περιεχόμενο ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Τμήματα: Σάββατο, 21 Οκτωβρίου

Social Media: How to use your personal Social Media

Το Facebook  πλέον έχει εξελιχτεί στo νούμερο ένα μέσο επικοινωνίας με φίλους και οικογένεια και συμβάλλει στην διατήρηση μιας καθημερινής επαφής παρά την φυσική απόσταση. Προσωπικά στοιχεία, σημαντικές προσωπικές στιγμές, φωτογραφίες ακόμα και πράγματα που μας αρέσουν, όλα υπάρχουν στα προφίλ μας στα κοινωνικά δίκτυα. Εάν μέχρι τώρα δεν είχατε κάποιο προφιλ online ή δεν είστε σίγουροι αν το χρησιμοποιείτε με τον πιο σωστό τρόπο, αυτό το σεμινάριο είναι το κατάλληλο για εσάς.

Τμήματα: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου , Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου

Social Media: Getting Started with Digital Marketing

Το workshop έχει στόχο να δώσει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν στη χρήση σημαντικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να μάθουν τον τρόπο μέτρησης της αποτελεσματικότητας του Digital Marketing και να δουν βέλτιστες πρακτικές από καταξιωμένα brands.

Τμήματα: Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου , Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου

Τα μαθήματα γίνονται στον:

Εμπορικό Σύλλογο Τήνου
Δ. Δρόσου
Τήνος

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή με το email σας και ενημερωθείτε για το επόμενο διαθέσιμο σεμινάριο!