ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2017-10-09T14:57:59+00:00

To «Tech Talent School» είναι μέρος του ευρύτερου «Tech Talent» προγράμματος της Socialinnov και από το 2017 υποστηρίζεται επισήμως από την Microsoft. Στοχεύει στην ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων στην Ελλάδα και στην διασύνδεση επαγγελματιών με τον ιδιωτικό τομέα.

Κεντρικός άξονας του «Tech Talent School» είναι η εκπαίδευση με σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων στους τομείς των «digital soft skills» και νέων τεχνολογιών που είναι σημαντικές για την αγορά εργασίας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Tech Talent School διατίθεται δωρεάν και απευθύνεται σε νέους, νέες και ανέργους, ενώ είναι διαμορφωμένο εξολοκλήρου στα Ελληνικά.

Τα μαθήματά του έχουν μεγάλο εύρος. Περιλαμβάνουν εισαγωγικά μαθήματα σχετικά με τεχνολογικά θέματα, την εξέλιξη των νέων τεχνολογιών, τη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μέχρι και πιο εξειδικευμένα όπως για γλώσσες προγραμματισμού και πιο πολύπλοκη θεματολογία. Απευθύνονται σε μαθητές και αποφοίτους λυκείου, φοιτητές και νέους που είτε κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, είτε αναζητούν εργασία.

Το πρόγραμμα ανανεώνεται διαρκώς χάρη στο εταιρικό δίκτυο της Socialinnov και του Found.ation. Μέσα από την ανάλυση και τον εντοπισμό των κύριων αναγκών στελέχωσης έχουμε τη δυαντότητα να διαμορφώσουμε εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλής αξίας.  To εκπαιδευτικό προσωπικό διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία, με περισσότερα από 250 εκπαιδευτικά προγράμματα και αναγνωρισμένη πορεία στον ιδιωτικό τομέα.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων και η αύξηση των επαγγελματικών ευκαιριών τους.

Μέσω της εγγραφής σας στην βάση δεδομένων του «Tech Talent School» εδώ, ή από την λίστα των διαθέσιμων μαθημάτων εδώ, μπορείτε να ενημερώνεστε για τα τρέχοντα εκπαιδευτικά προγράμματα και να δηλώνετε συμμετοχή.

Microsoft
Microsoft
Microsoft

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή με το email σας και ενημερωθείτε για το επόμενο διαθέσιμο σεμινάριο!